Всі категорії
Додати товар

Шикарна вінтажна кофта на блискавці відомого французького будинку моди chanel

289 грн
Опис

Шикарна вінтажна кофта на блискавці відомого французького будинку моди Chanel.
Жіноча кофта на блискавці Chanel - зручна та практична модель для жіночого гардеробу. Виготовлена з м'якого бавовняного матеріалу, що робить її приємною на дотик і зручною в носінні. Застібається на блискавку, що дозволяє легко знімати та надягати її.Комір стійка надійно захищає від вітру та холоду. Дві практичні кишені спереду на блискавці роблять кофту дуже функціональною. Низ і рукава виробу завершуються еластичними манжетами.
Така кофта-універсальний виріб, вона прекрасно впишеться в сучасні тенденції осінньої моди. Універсальність виробу дозволяє носити його і в інші сезони, відмінно буде виглядати і в літніх і весняних образах.

Розмір L.
-довжина 60
-плечі 39
-пог 48
-рукав 60

Склад:
100% бавовна

Chanel (Шанель) – один із найвпливовіших французьких будинків моди, заснований кутюр'є Габріель «Коко» Шанель. Бренд добре зарекомендував себе як у сфері Pret-a-porter, так і в Haute Couture, виробляючи предмети розкоші: одяг, взуття, сумки, парфумерію, косметику, прикраси. На лютий 2013 року модний дім входить до складу паризького синдикату високої моди.
Коко Шанель здійснила революцію у світі моди, запропонувавши на зміну традиційним корсетам вільні костюми та довгі прямі сукні. До жіночого одягу кутюр'є внесла багато елементів чоловічої класичної моди. Її прості лінії привели до популярності хлоп'ячого складання жіночого тіла, відмови від гламуру та зайвої розкоші в костюмі. Одяг від Коко Шанель також дав жінкам більше комфорту у повсякденному житті, дозволивши зробити його активнішим.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:

Схожі товари