Всі категорії
Додати товар

Комфортний кардиган якісного складу шведського дизайнерського бренду класу люкс filippa k

339 грн
Опис

Комфортний кардиган якісного складу шведського дизайнерського бренду класу люкс Filippa K. Стан нової речі, сток.
Чудовий кардиган зручного силуету ніжного кольору. Кардиган з круглим вирізом та втачними рукавами. Застібається на гудзики, а рукава та низ виробу закінчуються манжетами. Виріб завдяки своїй еластичності легко пристосовується до будь-якого силуету.Кардиган м'який, приємний до тіла, носити його буде одне задоволення. Виконаний з якісного змішаного матеріалу, у складі вовна, мохер та поліамід.
Призначений для любителів повсякденного стилю. Відмінно підійде для прогулянок, зустрічі з друзями або роботи.

Розмір М.
-довжина 52
- плечі 42
- пог 52
-рукав 62

Склад:
21% вовна
27% мохер
52% пліамід

Filippa K (Філіппа К) - шведський дизайнерський бренд високоякісного одягу та аксесуарів для жінок та чоловіків.
В 27 років Філіпа Кнутсон разом з однодумцями заснувала маленький бренд Filippa K, який за короткий час з виробництва «на кухні» перетворився на одну з головних скандинавських торгових марок. Кнутссон стала першопрохідником у світі моди ще за роки до появи фешн-конкурентів. Дівчина досить швидко зрозуміла, що в магазинах не вистачає найпростіших, базових і водночас речей зі смаком. Цей мінімалізм став одним із головних правил багатьох шведських марок. Перше, що сподобалося стокгольмським модницям - джинси, що ідеально облягають від Filippa K. Незабаром до жіночих колекцій додалися і чоловічі - Filippa K Man.
Компанії знадобилося всього кілька років, щоб розроститися по всій Америці та Європі. Сьогодні Кнутссон можна з упевненістю назвати одним із найуспішніших дизайнерів Скандинавії. Незмінною для компанії залишається її первісна філософія: створення продуманих базових речей та аксесуарів, просочених вишуканим смаком та приречених бути модними завжди.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліамід Вовна Мохер
Сезон:

Схожі товари