Всі категорії
Додати товар

Стильна кофта/кофтинка/кардиган вкорочений m&co. шотландія.

350 грн
Опис

Стильна кофта/кофтинка/кардиган модного бузкового кольору від відомого шотландського бренду M&Co. Торгова марка M&Co була заснована в 1961 році братами, на прізвище McGeoch. До 2004 року компанія мала назву Mackays. Продукція, що випускається, популярна у всьому світі, тому кількість роздрібних магазинів M&Co постійно збільшується, зараз налічується близько трьохсот філій у світі. MandCo завоювала всесвітню любов і популярність спираючись насамперед на якість продукції, тому купуючи що-небудь ви платите тільки за товар! Так, одяг M&Co – це чудовий вибір для тих, хто бажає підкреслити свою унікальність, при цьому приховуючи всі можливі недоліки та виділяючи гарні деталі.

Преміальна якість тканини 70 % віскоза. Тканина міцна та щільна. Якісний трикотаж, який добре тягнеться. Тканина дуже приємна до тіла

Кофта класичного крою, вкорочена. Круглий виріз горловини, декольте. Рукави довжиною 3/4. В кінці рукава високий манжет (на фото). По низу виробу широка "резинка". Застібка на ґудзики. Кишень немає. У образах з короткими кардиганами важливо підкреслювати талію, тому обираємо брюки, джинси та спідниці з високою посадкою. Формула, що пасує практично всім дівчатам - короткий кардиган + топ + палаццо.

Ідеально підійде на розмір XL або 14-16 UK 42-44 EU.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
плечі 42 см
довжина рукава 51 см
ширина рукава 10 см
манжета 10 см
груди 55 (110) см
загальна довжина 55 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бузковий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Віскоза
Принт:
Без принту

Схожі товари