Всі категорії
Додати товар

Кардиган легендарного преміального бренду

650 грн
Опис

Кардиган від легендарного преміального бренду
Стан ідеальний.

Всім відома популярна марка одягу для гри в поло – POLO Ralph Louren. Ця компанія також спеціалізується на даній тематиці, проте одяг випускає люксові якості. Її стиль і дизайн багато в чому перетинається з La Martina, проте якість нижча за рівнем. Справа в тому, що POLO Ralph Louren орієнтоване насамперед на звичайних людей, більшість з яких хотіли б долучитися до світу Поло, але ніколи цього не зможуть зробити з низки причин. А ось одяг La Martina орієнтована насамперед на тих людей, для яких гра в поло - це невід'ємна частина життя. Відповідно якість одягу для таких людей має бути найкращою. Саме тому весь одяг La Martina – це одяг преміум класу. Вона виготовляється із тканин, які робляться ексклюзивно для бренду La Martina.
Весь одяг дуже м'який і приємний на дотик, що також дуже важливо людям з підвищеною чутливістю шкіри. Ці характеристики роблять одяг La Martina найбільш популярним серед людей, яким важливий не тільки стиль, але й комфорт.

Одяг La Martina вважається одягом повсякденного стилю, проте майже всі моделі можуть використовуватись і як спортивний. Звичайно, мова про одяг для аристократичних видів спорту: гольф, поло і таке інше. Якщо Ви ведете активний спосіб життя і хочете мати бездоганний зовнішній вигляд, не втрачаючи комфорту та зручності – Вам обов'язково варто мати одяг La Martina.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавець
vikain
vipVVD
Супер-продавець
Київ
83% виконаних замовлень
Була

Схожі товари