Всі категорії
Додати товар

Вишуканий високоякісний меланжевий кардиган голландського бренду c&a

320 грн
Опис

Вишуканий високоякісний меланжевий кардиган універсального голландського бренду C&A.
Кардиган прямого силуету, оригінального меланжевого кольору. Модель з V-подібним вирізом, без застібки та з втачними рукавами. Кардиган виконаний з ниток із вмістом вовни та акрилу, що неодмінно сподобається тим, хто любить в одязі не лише зовнішній вигляд, а й комфорт.
Такий шикарний кардиган буде вигідно на Вас виглядати у будь-який час та в будь-якій ситуації. Він поєднує у собі безліч факторів, таких як елегантність, зручність та практичність.

Розмір М.
-довжина 67
-плечі 47
-пот 45
- рукав 56

Склад:
31% вовна
31% акрил
38% поліестер

С&A – універсальний голландський бренд для всієї родини. Тут і базові речі з натуральної бавовни, і яскраві молодіжні речі з принтами, і класичні блузки, і офісні жакети, і одяг на кожен день. Лінійка C&A включає кілька торгових марок, які представляють одяг, взуття, аксесуари для різного віку. Достоїнствами одягу цієї марки можна по праву назвати її якість та довговічність.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Акрил Поліестер Вовна

Схожі товари