Всі категорії
Додати товар

Сорочка поло бавовняна яхтяний спорт gaastra

250 грн
Опис

Ніландський бренд GAASTRA створений для тих, хто віддає перевагу активному способу життя в оточенні морської стихії. Історія цієї компанії сягає 1987 року, коли молодий хлопець Дуве Гаастра з міста Снейк вирішив відкрити власний бізнес із виробництва вітрилів і морського спорядження. Ший час компанія розширювалася, а її завдання мінялися.
1996 року нові власники бренда відкрили лінію з виробництва багатофункціонального одягу в морському стилі, призначеному для відпочинку та професійного використання. Зараз GAASTRA є досить успішним брендом, її успіх пов'язаний із застосуванням інноваційних матеріалів і модних елементів. Висока якість продукції цієї компанії зробила її одним зі світових лідерів із виробництва професійного одягу для яхтсменів і шанувальників морських прогулянок.
GASTRA — символ надійності та якості. Одяг цієї марки з успіхом пройшов найсуворіші випробування в екстремальних умовах, тому його вибирають для подорожей, змагань і повсякденного життя.
Стильне взуття та одяг від GAASTRA дадуть вам змогу почуватися впевнено та бадьоро. Це завжди бездоганний стиль, гармонійна краса та багатофункціональність

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна
Продавець
sell_quick
Ambroziya
Хмельницький
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари