Всі категорії
Додати товар

Комфортний сірий бавовняний лонгслів відомого бренду із сша abercrombie & fitch

238 грн
Опис

Комфортний сірий бавовняний лонгслів відомого бренду із США Abercrombie & Fitch
Ідеальний варіант для вашого повсякденного гардеробу.
-Круглий виріз
-Вишитий логотип на грудях і на рукаві
-Класичний крій
-Приємна до тіла трикотажна тканина

Розмір М.
-довжина 66
-плечі 36
-пог 47
-рукав 68

Abercrombie & Fitch – культова американська марка одягу для чоловіків, жінок, підлітків та дітей. Стиль – casual, якість – вище за всякі похвали, ціни – по кишені студентам. Бренд знайомий навіть тим, хто далекий від світу моди, оскільки буквально уособлює американську моду і є одним з її засновників. Зараз Abercrombie & Fitch – один із найуспішніших світових брендів.
Фірмовим знаком компанії є лось, а девізом – «розкіш у повсякденності». І не дарма, адже сьогодні купити Abercrombie & Fitch – це не просто придбати чергову пару штанів чи светр. Це означає дотримуватися певного стилю життя, якого дотримуються енергійні, незалежні та сексуальні юнаки та дівчата. В одязі легендарного бренду кожен чудово почувається як на ранковій пробіжці, так і у вишуканому ресторані.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна
Сезон:

Схожі товари