Всі категорії
Додати товар

574.відмінна якісна кофточка в принт неординарного іспанського бренду desigual

269 грн
Опис

Відмінна якісна кофточка в принт неординарного іспанського бренду Desigual.
Desigual - це яскравий колір, радісні відчуття та енергетика від виробів чудового дизайну та високої якості.
Модель вільного силуету, з овальним вирізом горловини та довгими рукавами. Виріб виготовлений з натуральної еластичної приємної до тіла тканини( на жаль бірка із складом тканини зрізана, за відчуттями виріб виготовлений з бавоняної тканини)/Рукава та перед виробу декоровані яскравим принтом в стилі бренду, спинка однотонна.
Виріб чудового дизайну та якості дозволить створити позитивний модний образ та ідеально доповнить Ваш повсякденний гардероб.

Розмір L.
-довжина 68
-плечі 40
-пог 50
-рукав 60

Desigual - це бренд іспанського походження високої якості та оригінального дизайну, що виробляє яскравий креативний молодіжний одяг. Desigual – справжній витвір мистецтва у світі моди. Яскравий та несхожий на інші бренди.
Речі Desigual легко впізнати. Вони відрізняються наявністю різноманітних візерунків та орнаментів, ручної вишивки, авторських аплікацій та колажів, а деякі моделі здивують акварельним розписом. Desigual – це завжди яскраво та незабутньо.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Бавовна
Сезон: