Всі категорії
Додати товар

Стильний комбінований лонгслів унікального італійського бренду moschino

299 грн
Опис

Стильний комбінований лонгслів унікального італійського бренду Moschino.
Завдяки сміливому поєднанню сексуальності з жіночністю, нотками гумору та екстравагантності такий одяг від Moschino ніколи не втратить своєї актуальності.
Модель комфортного силуету, з довгим рукавом і овальним вирізом горловини.Рукав та обробка горловини іншою тканиною.Виконаний з практичної, приємної на дотик еластичної тканини( на жаль бірка із складом тканини зрізана, за відчуттями у складі основної тканини віскоза та бавовна).М'яка і ніжна поверхня виробу настільки приємна тілу, що носити його одне задоволення.Перед виробу прикрашений контрастною назвою бренду.
Добре поєднується з спідницями і брюками і допоможе скласти ненудний образна кожен день!Така кофтинка з кобінованої тканини ефектно виглядатиме з однотонним одягом та дозволить створити безліч унікальних образів.

Розмір L.
-довжина 60
-плечі 38
-пог 50
- рукав 63

Moschino - знаменитий італійський бренд, заснований в 1983 талановитим дизайнером Франко Москіно. Компанія Moschino прославилася на початку 90-х років. Її пропускним квитком у світ моди стали новаторські, барвисті, іноді ексцентричні вбрання. Під однойменною торговою маркою виготовляються стильний одяг, дорогі тканини, елітна парфумерія, товари для дому, аксесуари та ін. Одяг Moschino досі є лідером вінтажного ринку. Франко Москіно один із перших дизайнерів, який зрозумів, що поняття багатство і краса не рівнозначні і далеко не близькі.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон:

Схожі товари