Всі категорії
Додати товар

Шикарний зручний лонгслів успішного німецького бренду naketano

249 грн

розпродаж до 23 Вер.

172 грн
Опис

Шикарний зручний лонгслів успішного німецького бренду Naketano.
Практичний однотонний лонгслів Naketano просто зобов'язаний бути у вашому гардеробі. Ви легко зможете поєднувати його з будь-якими штанами або спідницями. Він виконаний з приємного на дотик трикотажу з вмістом дихаючої бавовни та поліестеру.Ефектно прикрашений по переду виробу контрастним чорним логотипом бренду. Зручний вільний крій оверсайз. Довгий рукав з заниженою лінією плечей.По низу на еластичній гумці.

Розмір L
-довжина 62
-пог 60+
-рукав 70 від горловини

Склад:
65% бавовна
35% поліестер

Naketano – новий fashion код у Європі. Цей молодий німецький бренд створює ідеальний одяг у стилі вулиць мегаполісів, на цих вулицях черпаючи натхнення для нових колекцій. Для фешіоністів, які цінують творчий street-style, Naketano асоціюється зі стилем, свободою, експериментами, якістю.
З першого погляду одяг Naketano дуже простий і нехитрий, проте в кожній моделі невловимо присутній шарм і характер. Дизайнер бренду Ніколь Крістенсен вигадує оригінальні сукні, толстовки, джоггери, лонгсліви, верхній одіг. Мета полягає у створенні такого одягу, який хотілося б носити довго, по-різному комбінуючи. Як правило, використовуються простий крій без зайвих деталей, геометричні форми, відтінки, що зачаровують, і м'які натуральні тканини. Одяг Naketano добре тримає форму, гідно витримує численні прання та підходить людям різних професій, віків та соціальних положень.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Сезон:
Принт:
Геометричний Без принту
Особливості:
Оверсайз

Схожі товари