Всі категорії
Додати товар

202.комфортний віскозний лонгслів з декором модного німецького бренду преміум класу basler

244 грн
Опис

Комфортний віскозний лонгслів з декором модного німецького бренду преміум класу Basler.
Практична і зручна кофточка красивого темно - зеленого відтінку - справжній мастхев! Модель злегка приталеного крою з акуратним круглим вирізом горловини.Довжина рукава: втачний 3/4.По лінії горловини виріб декорований бісером.Виконаний з практичної, приємної на дотик еластичної віскозної тканини.М'яка і ніжна поверхню виробу настільки приємна тілу, що носити його одне задоволення. Добре поєднується з спідницями і штанами і допоможе скласти ненудний образна кожен день!

Размер L.
-довжина 59
-плечі 40
-пог 51
-пот 45
-рукав 49

Склад:
92% віскоза
8% еластан

Basler - бренд преміум-класу родом із Німеччини. Він займається пошиттям одягу для дам категорії. plus-size. Жінка, яка носить речі від «Баслер», добре орієнтується в моді та воліє одягатися одночасно стильно та зручно, тому що веде активний спосіб життя.
Торгова марка, що спеціалізувалась на пошитті пальто та курток, з'явилася на світ у середині 1930-х років у Берліні під керівництвом Фріца Баслера. Під час війни засновнику доводилося кілька разів переїжджати, але вдалося зберегти компанію.
Бренд спеціалізується на пошитті одягу для жінок з нестандартною фігурою, враховуючи всі особливості повної статури. Вироби комфортно сидять, сильно не прилягають і підкреслюють лише переваги.Модельєри використовують переважно натуральні тканини з невеликим додаванням синтетики для того, щоб річ тримала форму та повільно зношувалася. У колекціях є безліч позицій з шовку, вовни та трикотажу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза Еластан
Сезон:

Схожі товари