Всі категорії
Додати товар

Шикарне бежеве пончо/накидка/безрукавка. оригінал. перу

600 грн
Опис

Шикарне пончо/накидка/кардиган базового бежевого кольору від бренду La Perez Creaciones.
Преміальний склад матеріалу 100 % перуанська альпака. Зовні альпака схожа на ламу, але насправді вона належати до сімейства верблюжих, при цьому вовна м'яка та тепла. І що важливо, її не потрібно фарбувати, тому що вона вже має природні відтінки: від чорного до сліпучого білого. Це дозволяє зберегти початкову м'якість та гладкість вовни.

І якщо порівняти альпаку з вівцями, то її волокна виявляться набагато міцнішими, теплішими та легшими. Так, ви зможете забути про важкість вовняних речей! Пальто з альпаки зігріває краще за будь-який пуховик, але за вагою буде як осінь вітрівка.

Крім цього тканини з альпаки гіпоалергенні, мають антисептичні властивості, не мнуться і не витягуються. Також ви можете забути про звалювання та скочування волокон – тут такого немає. Але головною особливістю є навіть не це – альпака рятує як від холоду, так і від спеки! Якщо ви одягнете джемпер з альпаки, то влітку вам не буде спекотно, а взимку холодно. Пов'язано це з тим, що тварина живе у постійному перепаді температур і їй довелося створити природний захист як від спеки, так і від холоду одночасно. Єдиний мінус вовни альпаки - велика ціна.
Також виробництво вовни альпаки цілком гуманне. Тварин тут не вбивають і не мучать, щоб отримати сировину. Альпаку виходжують у спеціальних фермах з умовами, наближеними до натуральних та зістригають шерсть перед початком сезону дощів. Якби тварину утримували в поганих умовах, то її вовна огрубіла ще в молодому віці.
Як можна зрозуміти, що перед вами шерсть альпаки чи суміш із наявністю цього матеріалу? Вона надзвичайно шовковиста та досить пряма. Ви зрозумієте, що це вона!
При пошитті предметів гардероба використовуються тканини, виготовлені з вовни молодих особин, а ось в килимах і постільних речах використовується вовна альпак похилого віку. Чому? Все дуже просто: згодом волосся трохи грубіє, і тому для одягу вибираються м'які зразки.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
стегна 58 (116) см
загальна довжина 78 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Матеріал:
Альпака
Принт:
З геометричним принтом