Всі категорії
Додати товар

Романтичне пончо англійського бренду joe browns, вир-во тайланд. нове, з біркою

278 грн
Опис

Романтичне пончо англійського бренду Joe Browns, вир-во Тайланд. Нове, з біркою.
Joe Browns представляє одяг для тих, хто воліє стильно і модно одягатися, підкреслити свою індивідуальність і відчувати себе завжди та скрізь комфортно.
Пончо - це пропозиція для тих, хто хоче виглядати шикарно, не відмовляючись від комфорту.Воно може стати окрасою цілого вбрання, що гарантує вам додатковий захист від холоду. Тому воно обов'язково має з'явитися у вашій шафі! Пончо з успіхом можна носити у дуеті з джинсами, спідницями чи сукнями. Але варто подбати про те, щоб під низ надіти зручну блузку, сорочку чи светр, залежно від погоди за вікном.
Модель вільного А-симетричного силуету, з V-подібним вирізом. По контуру пончо прикрашене воланом. Виконано із м'якої акрилової пряжі в оригінальний візерунок.

Розмір S/М.

Склад:
100% акрил

Joe Browns представляє одяг для тих, хто воліє стильно і модно одягатися, підкреслити свою індивідуальність і відчувати себе завжди та скрізь комфортно.Вперше бренд Joe Browns виник у 1998 році. Глядачі та судді спочатку завмерли від подиву, а потім вибухнули бурхливими оплесками. Колекція підкорила Англію своїм незвичайно-фантазійним кроєм та буйством яскравих фарб.Бренд Joe Browns – назвали англійським духом романтичного авантюризму.Joe Browns пропонує свіжий погляд на моду, не боїться незвичайних поєднань яскравих барв та вільного мислення.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Категорії:
Матеріал:
Акрил
Сезон:

Схожі товари