Всі категорії
Додати товар

Стильна жіночі з капюшоном, bon'a parte, розмір l/xl

325 грн
Опис

Стильне, тепле пончо з об'ємним капюшоном насиченого чорного кольору, вільного крою, в області грудей застібається на один гудзик, різнопланової в'язки, перед, зад і рукава декоровані в'язаними косами, внизу широка гумка, основний виріб ажурна в'язка, пончо декороване бахромою. Бренд BON'A PARTE (Данія). BON'A PARTE - Данська бренд модного одягу для всієї родини. Бренд BON'A PARTE відрізняється зручністю, практичністю, оригінальністю і неповторністю моделей. За ці прекрасні якості модні каталоги BON'A PARTE отримали світову популярність. Всесвітньо відома модна компанія BON'A PARTE заснована в 1987 році в місті Икаст, в Данії. Компанія BON'A PARTE не стала вибирати для себе особливу цільову аудиторію, вона виготовляє якісні речі для всієї родини. Жіночі, чоловічі і дитячі сезонні колекції завжди різноманітні і унікальні. У своїх колекціях, бренд Bon'A Parte представляє одяг та різноманітні аксесуари в стилі casual, country і хіпі. Оригінальний дизайн Bon'a Parte, робить багато його моделі універсальними, придатними до будь-якого образу. Продукція BON'A PARTE виготовляється в основному в пастельних і приглушених тонах, з якісних натуральних тканин. Бренд BON'A PARTE имеет представительства в Дании, Великобритании, Швеции, Германии, Швейцарии, Голландии.
Бирка с составом изделия срезана. По составу предположительно: шерсть, мохер, процент синтетики. Размер L/XL. Состояние очень хорошее, без нюансов.
Замеры: плечи - значения не имеют, ПОГ - см., ПОБ - см., длина сзади по центру - см., длина рукава от горловины - см. Размер манекена S.
Добро пожаловать в мой магазин. Известные бренды, отличное качество - доступные цены.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Категорії:

Схожі товари