Всі категорії
Додати товар

Пуловер іржавого кольору вовна мериноса 'baukjen' 44-46р

900 грн
Опис

Пуловер в ідеальному стані. Тканина середня, швидше тонка, легка (260 грамів), дуже м'яка, пружиниста й еластична з приглушеним блиском. Дуже незвичайний колір — насичений колір іржі (як уундурі). Прямий, довгий, злегка приталений фасон. Глибокий V-подібний виріз, по краю якого, на рукавах і по низу широкі еластичні манжети.

Реальні фото за запитом.

На оф сайті саме ця модель іншого кольору коштує 155

Склад: 100% мериносова шерсть

Мерки (на бирці S):

плечі 37 см
НОГ 45 см
ПОТ 43 см
низ 44 см
рукав 60 см
довжина 74 см

Baukjen de Swaan Arons — засновник, дизайнер і креативний директор компанії Baukjen, що виробляє одяг преміумкласу. Із самого початку своєї кар'єри Baukjen de Swaan Arons надихалася щирим бажанням подарувати сучасним жінкам зручне та легке рішення, яке дасть змогу їм почуватися неповторними. Ця ідея лягла в основу бренда та його колекцій.

Філософія бренда полягає в постійному прагненні його засновника створювати нову класику в дизайні одягу, наповнюючи її унікальними рисами, які будуть актуальними завжди. Чудова якість і винятково комфортний крій — одна з основ бренда, що дає змогу жінкам легко комбінувати деталі гардероба від Baukjen по-своєму, завжди унікально, сезон за сезоном. Дизайн колекцій натхненний батьківщиною бренда — Лондоном, властивим цьому мегаполісу еклектиці та різноманітністю смаків його мешканців. Несподівані поєднання й комбінації, що створюють образ легкого безтурботного лондонського шику — стала центральним мотивом дизайну колекцій.

Бренд, що базується в Лондоні, здобув широке поширення й за межами Великобританії. Компанія стала лауреатом престижних премій, як-от Queen's Award for Enterprise (Премія Королеви Великобританії) і Drapers Award у номінації інтернет-ритейлер року.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Помаранчевий
  • Бордовий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Вовна
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був