Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Актуальний бавовняний пуловер преміум класу знаменитого італійського бренду diesel,...

298 грн -17% 250 грн
Опис

Актуальний бавовняний пуловер преміум класу знаменитого італійського бренду Diesel, made in Italy.
Базовий пуловер чудово підійде для створення повсякденних образів.Довгі рукави з манжетами та широка манжета по низу виробу подарують комфорт у прохолодну пору року. Красивий V-подібний виріз горловини – акцентна деталь, що прикрашає образ.Виріб прикрашений логотипом бренду на грудях.Виготовлений з високоякісної бавовняної пряжі.Матеріал м'який і приємний на дотик, має гарну повітропроникність.
Такий базовий пуловер просто ідеально впишеться в гардероб, порадує Вас своєю вишуканістю і принесе море задоволення від його використання.

Розмір М.
-довжина 58
-пог 50
- рукав від горловини 68

Склад:
100% бавовна

Diesel - італійська дизайнерська компанія, а також торгова марка модного одягу та аксесуарів денім-напрямку. Компанія належить засновнику Ренцо Россо, і знаходиться в містечку Мольвен на півночі Італії. У 1978 році в Італії побачив світ знаменитий бренд Diesel. Приваблива грубувата назва звучить однаково і зрозуміло різними мовами, що стало чудовим рішенням для марки.
Головна особливість Diesel – творчість, яка завжди проглядається у моделях марки, а також забезпечує безперервне зростання та розвиток компанії. Починаючи зі створення джинсових речей, незабаром бренд зарекомендував себе як виробник повсякденного одягу преміум-класу та запропонував клієнтам яскравий та оригінальний кежуал. На логотипі компанії зображено профіль індіанця з ірокезом. Саме цей образ наголосив на впевненості засновника в тому, що його одяг носитимуть люди, які не бояться виглядати незалежно і прямо висловлюють особисту думку. З цієї ідеї з'явився і сміливий рекламний слоган - Diesel: Only the Brave.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Бавовна
Сезон: