Всі категорії
Додати товар

Красивий і теплий світер з мохером

660 грн
Опис

Красивий світер-пуловер з цікавими рукавами,стан новий,без дефектів і слідів носіння.Вільний фасон,виражені плечі,широкі рукава,у-подібний виріз горловини,ніжний сірий колір,пряжа змішаного складу з додавннням мохеру,що робить його теплим і затишним.
Підійде на розмір М/L,порівнюйте з вимірами👇👇👇
Плечі 40см
Груди 52см тягнеться до 66
По низу 36-56см
Довжина по спинці 60см
Рукав 58см,ширина 24см
Глибина вирізу посередині 18см,по боку 21см.

Арт ш364
Вироби з мохера надзвичайно м'які,що робить їх ідеальними для людей із чутливою шкірою.Вони мають чудові теплоізоляційні властивості. Завдяки своїм природним антибактеріальним властивостям запобігають появі небажаних запахів, і відводять вологу від тіла, зберігаючи відчуття свіжості та тепла.

Унікальною характеристикою є тверді вигини або локони у структурі мохера, які можна розтягувати чи скручувати без ушкодження ниточки. В результаті, мохер є найбільш довговічним з ниток тваринного походження, і, отже, в'язані вироби з пряжі мохера будуть стійкі до утворення складок, розтягування або провисання під час носіння.
Пряжа мохер практично не спалахує, якщо піддати його дії прямого вогню, він, як правило, перетворюється на попіл і миттєво припиняє горіти, як тільки полум'я прибирають.

Пряжа з мохера також має велику міцність і стійко до забруднення завдяки слизькому волокну.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Категорії:
Матеріал:
Акрил Поліамід Мохер
Принт:
З тваринним принтом
Продавець
qsushik
qsushik
Супер-продавець
Суми
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари