Всі категорії
Додати товар

Кофта светр туніка patrizia dini

340 грн
Опис

Светрик- туніка в темно синю та білу горизонтальні полоси абсолютно вільного крою , тому прекрасно сяде на будь який тип фігури. Перед прикрашений стазами та перлинами у формі серця з написом. Можна носити спущеним на одне плече. Матеріал - 100% віскоза високої якості .Розмір на етикетці EUR - 40/ 42 (на фото вдягнений на розмір M).Нова . ПОП ,ПОГ ,ПОТ - вільно . Рукав можна корегувати на будь яку довжину . Довжина - 60.
PATRIZIA DINI відомий бренд модного жіночого одягу, що набирає силу. Його відрізняє елегантність і слідування моді, проте це не сліпе, а творче слідування, яке дозволяє шити одяг модний, але вибивається із загального масового потоку. Одяг PATRIZIA DINI стилю "кежуал" має свою неповторну манеру, поєднує зручність, простоту фасонів, вишуканість. При цьому компанія робить все, щоб одяг елітного бренду перебував у ціновій категорії, доступній широким верствам населення.
Одяг PATRIZIA DINI - дозволяє почуватися сучасно в будь-якому суспільстві.
Заходьте,будь ласка, на мою сторінку,де ви знайдете багато якісних і брендових речей за помірними цінами.Підписуйтесь на постійні оновлення.Буду завжди рада вас бачити і познайомитись ближче💛💙🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Категорії:
Матеріал:
Віскоза
Принт:
Продавець
mari1028
mari1028
Супер-продавець
Коростень
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?