Всі категорії
Додати товар

Свитер-хомут безрукавка шерсть букле 'strenesse gabriele strehle' 40-42р

1000 грн
Опис

STRENESSE: ПОТУЖА РОСКЕША І ВІЛЬКОЛЕПНИЙ ДИЗАЙН

Светр у чудовому стані. Трикотаж насиченого чорного кольору з легким блиском, складного плетіння: основа ажурні тонкі нитки, у які великим комірчастим візерунком вплетена товста нитка — у підсумку маємо легку (300 грамів), дуже еластичну, пухнасту, велику букетовану "вузькову" фактуру. Високий щільний (подвійний) широкий комір-хомут (можна підвертати руликом), низ гладкий із подовженими краями (можна зав'язати збоку). Зсередини комір і пройми укріплені тасьмою.

На оф сайті подібна з гладкої вовни коштує 359

Склад: 100% нова шерсть

Мерки (вказаний UK6 — одягнений на манекен з ОГ 88 см):

плечі 37 см
ширина ворота 30 см
висота стійки 9 см
НОГ 37 см
низ 40 см
довжина 59 см

Компанія Strenesse була заснована ще 1949 року як бізнес сім'ї Штреле. Але вже 1972 р. підприємство сім'ї перетворювалося на компанію Beklei dungswerk Strehle Gmb H&Co, на основі якого й була заснована сама компанія Strenesse AG 2000 року. Саме це дало змогу перетворитися з простої фабрики, що займалася пошиттям чоловічих пальта та костюмів, у відому всьому світі компанію, що створює модний одяг.

Strenesse AG вважається єдиним у всій Німеччині модним брендом міжнародного класу. Велика кількість відомих людей, як-от дочка нового президента США, телевідвідна та світська левиця Ivanka Marie Trump (Іванка Трамп) упродовж багатьох років віддає перевагу особливому шику цього бренда.

Бренд Strenesse набув своєї популярності завдяки сильному прагненню до унікального стилю, автентичному дизайну та абсолютній досконалості. Точний, неповторний стиль та індивідуальний підхід несуть на собі інноваційні колекції Gabriel Strehle (Габріельє Штреле), дизайнера компанії, що працює з 1973 року. Усередині сплітаються інтелігентність і чуттєвість. Велике значення дизайнер надає якості матеріалів та інноваціям. Висока якість пошиття, унікальні матеріали та ідеальний крій — ось ті риси, які вирізняють колекції Strenesse.

Крім чоловічої лінії, бренд випускає 2 жіночі:
Strenesse Gabriele Strehle — перша лінія бренда Strenesse. Моделі створюються для витончених і вишуканих жінок, а також підійдуть діловим дамам.
Strenesse Blue — це зручні та практичні речі, які можна використовувати щодня. Під час пошиття одягу застосовуються тільки якісні тканини, майже всі натуральні. Для кожної нової колекції окремо розробляється взуття та аксесуари.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 32/XXS/40
Категорії:
Матеріал:
Букле Вовна
Особливості:
З коміром

Схожі товари