Всі категорії
Додати товар

Шикарна кашемірова сірий светр-туніка/джемпер/пуловер woolovers. оригінал. англія

450 грн
Опис

Шикарна кашемірова туніка базового сірого кольору Woolovers. WoolOvers - це британський бренд, який працює в тиші та спокої з будинку в Burgess Hill у Західному Сассексі, недалеко від прекрасного Брайтона. Вони розробляють та продають натуральний трикотаж з 1989 року. Засновники бренду жили в селі, вірили в переваги кращих природних волокон, таких як кашемір, шерсть мериноса та овеча вовна, і в те, що немає заміни справжнім і натуральним волокнам, які довговічні, гіпоалергенні та, перш за все, природно розкладаються, що не шкодить екології.

Через тридцять два роки бренд так само захоплений повільною модою, яка є природною і принцип їхньої роботи, як і раніше, полягає в дбайливому ставленні до планети. Вони продовжуємо створювати натуральний одяг, додаючи у свої колекції найзручніші вироби з органічної бавовни, супертеплі вироби з вовни яка і легка постільна білизна, а також товари для дому та аксесуари для саду. Ми знаємо, що наші клієнти цінують важливість того, щоб мати чудовий вигляд, знаючи, що вони дбають про планету. Представники бренду вірять у створення такого дизайну, які відповідають вашому способу життя, барвистому, повсякденному одягу, який ідеально підходить для вигулу собак, прогулянок пляжем, відпочинку з друзями та родиною, в саду або вдома. Чим би ви не займалися, ви можете бути впевнені, що робите це з комфортом та стилем.

Преміальна якість тканини - 70% вовна мериноса 30% кашемір. Тканина тонка та міцна, дуже приємна до тіла. Дуже тепла

Це безумовно хіт продажів бренду woolovers. Туніка вільного крою з асиметричним подолом. Необроблений край на рукавах, горловині та подолу. "Резинки" немає.
Подовжена довжина закриває стегна. Ідеально поєднується з легінсами, джинсами скіні.
Ідеально садиться на фігуру розміру М або 38 EU. В наявності є ще туніка базового бежевого кольору.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
плечі 41 см
довжина рукава 61 см
ширина рукава 8 см
груди 11 (102) см
стегна 56 (112) см
загальна довжина 76 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
Категорії:
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари