Всі категорії
Додати товар

Унікальний теплий светр amano ручна робота шерсть

2160 грн
Опис

Унікальний теплий светр AMANO ручна робота шерсть груба В'язка, по всьому полотну товщина нитки змінюється, є вузлики , нерівності і горбки - все що передбачає ручна робота - в цьому його шарм і чарівність. Светр щільний, теплий, важкий Дефектів і нюансів немає Виміри відправлю по запиту Доставка: Джастіном і НЕ відправляю Укрпоштою Відправляю новою поштою, при повній передоплаті . післяплата, при передоплаті дороги туди і назад. По-іспанськи «A mano» означає «вручну». І з 1988 року ми працюємо з неймовірними майстрами, щоб запропонувати вам захоплюючі, барвисті трикотажні вироби ручної роботи Деякі з наших в'язальниць працюють з нами більше 34 років,- високо в Андських горах Карчи, Амано для любителів кольору і вільного духу, які хочуть моди з людськими зв'язками. Ось чому, якщо ви подивитеся на наші бірки для одягу, ви знайдете точне ім'я в'язальниці, яка вручну зробила ваше виріб Amano. Це одяг з душею. співзасновники Джеймс і Мішель вперше приїхали до Південної Америки в 1988 році. Після навчання англійської мови в Бразилії вони вирішили дослідити Болівії і Еквадору і були вражені дивовижними джемперами, які місцеві жителі плетуть вручну. Джеймс взяв додому стільки одягу, скільки помістилося в рюкзаку, і почав продавати їх в Лондоні на ринку St-Martin-In-The-Fields. Люди любили їх, і з допомогою Мікеля (пустотливого американця, який зробив Еквадор своїм другим будинком) і своєї дружини Люсії (місцева вчителька) він доручив вязальщицам зшити багато-багато штанів. Сегодня мы гордимся тем, что работаем с теми же эквадорскими вязальщицами над созданием наших новых коллекций. Мы продолжаем обеспечивать их последовательной работой, чтобы они могли поддерживать свое сообщество и сохранять свое культурное наследие.
Вдохновленные нашим прошлым, но всегда смотрим в будущее, мы по-прежнему становимся более этичными и предприимчивыми, когда можем. Теперь мы смешиваем нашу собственную шерсть, окрашенную в четыре основных цвета, чтобы получить более 40 индивидуальных оттенков. Это экономит время, сокращает лишние отходы и позволяет нам быть более творческими.
Потім Джеймс познайомився з Юміко, японської художницею, яка жила в Болівії і прекрасно розбиралася в кольорах і моді. Вона стала творчою силою Амано і допомогла випустити кілька наших бестселерів, в тому числі наші культові джемпери з соняшником і ромашками.

Плечі 71 см( приспущені), рукав 46см, Напівобхват грудей 66см, довжина 73см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Категорії:
Матеріал:
Продавець
st.maryna
st.maryna
Херсон
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари