Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Жіночий жакет (светр) сірий 10 кольорів - стильний, теплий

500 грн
Опис

Безперечний світовий тренд - В'язані кофти оверсайз Представляємо вашій увазі стильну новинку - Жакет "Монкі" 💐💐💐 Розмір універсальний Пряжа Марс Всі кольори в наявності! При замовленні вказуйте колір (в особисті повідомлення) ✔️Теплий і стильний Жаке (светр), універсальний варіант на зиму або демі-сезон. ✔️Пряжа - Марс ( склад: 30% вовна, 70% акрил). ✔️Виробництво - Україна. 📐📐📐Розмір універсальний 42-48: 🚛🚛🚛Доставка🚛🚛🚛 🚛відправка Новою поштою післяплатою (передоплата 100 грн за послуги пошти), повна передоплата чи безпечна угода. Відправка 1 - 3 робочий день ( вихідний п'ятниця, неділя) ❗❗❗ВАЖЛИВО! Перевіряйте товар у відділеннях пошти.❗❗❗ 📌Виробничий брак, невідповідність товару замовленням - приймається на обмін тільки з відділення пошти при наявності Акта прийому-передачі" складеного з працівником пошти на відділенні. У разі виявлення при перевірці товару на пошті шлюбу, або невідповідності замовлення - доставку товару в 2 сторони бере на себе продавець. У випадку забору посилки з шлюбом, або невідповідний замовленому товар - без "Акту прийому-передачі" товар залишається у покупця. За винесений за відділення пошти товар несе відповідальність тільки покупець. 📌Обмін товару (розмір, колір) - проводиться на ту ж модель, за умови звернення клієнта до продавця протягом 2 днів з дня отримання покупцем посилки. Доставка здійснюється за рахунок покупця згідно з тарифами використовуваної пошти - за умови наявності необхідної заміни. Покупцем на обмін відправляється товар в повній комплектації : - товар з незайманими етикетками, ярликами, бирками на товар - товар без слідів використання (товар на повернення, обмін перевіряється на пошті) - упаковка, в якій товар був доставлений з маркуванням ттн. Отправка замены в течении 7 рабочих дней, со дня получения нами посылки на обмен.
📌Возврат товара надлежащего качества - в течении 14 дней со дня получения товара- доставка производится за счёт покупателя согласно тарифам используемой почты. Покупателем на возврат отправляется товар в полной комплектации :
- товар с нетронутыми этикетками, ярлыками, бирками на товаре - товар без следов использования (товар на возврат, обмен проверяется на почте)
- упаковка в которой товар был доставлен с маркировкой ттн.
Возврат средств осуществляется в течение 14 рабочих дней на карту покупателя - после получения товара на возврат.

Обмен, возврат товара осуществляется почтовой службой которой товар был отправлен покупателю.

Совершая покупку в моем интернет-магазине покупатель подтверждает ознакомление и согласие с условиями доставки, обмена и возврата товара.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Категорії:

Схожі товари