Всі категорії
Додати товар

Теплий светр з широким горлом,terre bleue

650 грн

розпродаж до 25 Травень

533 грн
Опис

«Terre Bleue» належить до мережі відомих модних бутиків, і тому продає, в тому числі, і останні писки моди. Ціни в більшості своїй не дуже хороші, але прийнятні з урахуванням лейблів речей і якості пропонованого одягу. В результаті дамські завужені брюки можна придбати за 99 євро, діловий піджак — за 65 євро. ✅Шановні покупці я дуже економлю свій і Ваш час, вказуючи точні виміри речей і остаточні ціни. ❗️❗️❗️Всі ціни встановлені з урахуванням знижки та 12% комісії сайту від продажу❗️❗️❗️ 💰
Додаткова знижка можлива при купівлі 2 і більше речей,детальна інформація у розділі «Про мене»💰

Пог 54см(по пахв)+ тягнеться до 68см Полуобьем по низу 48см+ тягнеться 62cm Довжина 65см Довжина рукава від краю шиї 67см Висота горловини 24см,ширина 37см тягнеться до 50см
☝️☝️☝️Вироби з мохера надзвичайно м'які,що робить їх ідеальними для людей із чутливою шкірою.Вони мають чудові теплоізоляційні властивості. Завдяки своїм природним антибактеріальним властивостям запобігають появі небажаних запахів, і відводять вологу від тіла, зберігаючи відчуття свіжості та тепла.

Унікальною характеристикою є тверді вигини або локони у структурі мохера, які можна розтягувати чи скручувати без ушкодження ниточки. В результаті, мохер є найбільш довговічним з ниток тваринного походження, і, отже, в'язані вироби з пряжі мохера будуть стійкі до утворення складок, розтягування або провисання під час носіння.
Пряжа мохер практично не спалахує, якщо піддати його дії прямого вогню, він, як правило, перетворюється на попіл і миттєво припиняє горіти, як тільки полум'я прибирають.

Пряжа з мохера також має велику міцність і стійко до забруднення завдяки слизькому волокну.

Арт ш289

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Категорії:
Матеріал:
Продавець
qsushik
qsushik
Супер-продавець
Суми
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари