Всі категорії
Додати товар

Зручна жіноча флісова кофта від tcm tchibo (чібо), німеччина, s-m

495 грн
Опис

Зручна жіноча флісова кофта від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 36-38=український 42-44, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2957). Нова, в упаковці.
__________________________
напівобхват грудей - 47 см
напівобхват талії - 43 см
напівобхват внизу - 48 см
довжина від плеча - 62 см
рукав - 64 см
плечі - 37 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Відкритий спортивний одяг.

Ця куртка з мікрофлісу чудово підходить для бігу, їзди на велосипеді та інших видів спорту на відкритому повітрі, а також виглядає дуже стильно. Жіноча спортивна куртка так само повітропроникна, як і теплоізолююча і вбирає вологу, у неї є комір-стійка з каптуром, а блискавка оснащена захистом підборіддя.

колір-бузок (ліловий)

матеріал
100% поліестер
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Бузковий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
Матеріал:

Схожі товари