Всі категорії
Додати товар

Класна фліска худі кофта толстовка м'якого білого кольору, розмір xl-xxl

399 грн
Опис

Класна фліска (хоча, насправді не зовсім фліска)), худі (не зовсім худі)) спортивна кофта, толстовка приємного м'якого теплого білого кольору. Має навіть ошатний вигляд (є іскорки люрексу, ледве помітні, абсолютно не пошляхові). Тканина неймовірно м'яка, неймовірно приємна до тіла (на останньому фото показала і зовнішню, і виворітну сторону)
Застібається на блискавку на всій довжині. Комір можна носити як високу стійку, можна відкладним. У бічних швах у самому низу прорізні кишені.
Показала посадку на манекенах двох розмірів L і 3XL (параметри манекенів у оголошенні нижче), вважає, що в обох випадках має місце бути, але краще сяде на XL-XXL
На жаль, жодного внутрішнього прапорця не виявили)
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді (тягнеться добре), см:
плечі 45,
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 52,
ПОТ 51,
НОС (Замір роблять на відстані 65 см від плечового шва, якщо річ коротша, то по краю виробу) 59,
довжина 67,
довжина рукава 61.
Об'єми жовтого манекена, см:
плечі 40,
ОГ 97,
ОТ 77,
ОБ 100
Об'єми чорного манекена, см:
плечі 43,
ОГ 111,
ОТ 90,
ОБ 114
Вирушаю Новою поштою або накладеним платежом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою, Meest за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52

Схожі товари