Всі категорії
Додати товар

Практична утеплена толстовка унікального італійського бренду replay

359 грн
Опис

Практична утеплена толстовка унікального італійського бренду Replay.
Демократичний крій і трендові фасони бренду не тільки виділяють людей з натовпу, але і роблять марку популярною серед молодих поціновувачів моди. Стильна брендова толстовка буде доречним у будь-якому випадку.
Жіноча толстовка виконана в мінімалістичному стилі. Завдяки класичному прямому крою толстовка пасуватиме майже до будь-якої жіночої фігури. Вона гладенька, виготовлена з приємного на дотик матеріалу та вдягається через голову. По низу та на рукавах - широкі ребристі манжети. Толстовка не має капюшона і має невеликий круглий виріз горловини, оздоблений каймою того ж кольору. Базовий одяг буде добре поєднуватися з багатьма іншими речами.
Універсальна жіноча толстовка буде чудово виглядати в парі з класичними або обтягуючими джинсами, або з підкреслюючими жіночні форми легінсами. Її можна носити зі спортивними та повсякденними вбраннями, в парі з демісезонною курткою або стильним плащем.

РозміXXL.
-довжина 60
- плечі 48
-пог 57
-рукав 60

Склад:
70% бавовна
30% поліестер

Replay - італійська торгова марка, виробник чоловічого та жіночого одягу, взуття, аксесуарів, парфумерії. Творцем бренду Replay є Клаудіо Буцолі. Він створив його у 1978 році. Початковою ідеєю у нього було створення неповторних вінтажних блуз. В 1989 року торгова марка випустила свою першу колекцію джинсового одягу з матеріалу денім. Джинсова лінія марки практично миттєво стає культовою – завдяки цьому всього за 2 роки компанії вдається реалізувати понад мільйон пар джинсів.
У 1981 році торгова марка Replay вступає до групи Fashion Box. Це дозволяє їй почати стрімкіше розвиватися і за дуже короткий період вийти на міжнародний ринок. Завдяки цьому союзу в Італії відкрилося безліч бутіків цього бренду. Наприклад, фірмовий магазин Replay був відкритий у Мілані 1991 року. У 1993 році найбільший фірмовий магазин марки було відкрито у Нью-Йорку. Близькосхідний та азіатський ринок відкрилися для Replay лише у 1994 році. Найбільш значущим для компанії є 1995 рік, протягом цього року кожні 10 днів в одному з міст світу відкривалася торгова точка даного бренду.
На сьогоднішній день дивовижні та неповторні витвори марки представлені майже в 6 000 точках продажів, 200 з яких є власністю Replay.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Сезон:
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари