Всі категорії
Додати товар

Стильний жіночий гольф у рубчик колір світло-рожевий 204r001 87800

405 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

579 грн
Опис

Жіночий світло-рожевий гольф з трикотажу в рубчик

Гольф з високими горлом та довгими рукавами пошитий з еластичного рельєфного трикотажу зі сумішевим складом. Завдяки якості матеріалу, виріб має прекрасні зігріваючі та зносостійкі властивості, дарує приємні відчуття шкірі, не деформується в уразливих місцях — лікті, не сідає після прання і не вицвітає. Облягаючий крій гольфу підкреслює привабливі жіночі вигини, не додає зайвого об'єму фігурі, роблячи її візуально витонченішою та стрункішою.

Переваги:

теплий, зносостійкий та приємний тілу матеріал
лаконічний облягаючий крій
широкий вибір кольорів: світло-рожевий, блакитний, гірчичний, джинс, зелений, червоний, кремовий, бузковий та темно-зелений
Гольф відноситься до базових речей в жіночому гардеробі — за рахунок універсального, відповідного всім типам жіночих фігур, фасону та різноманітності кольорової гами. Використовуючи гольф як базу в образі і додаючи речі різних фактур, стильових напрямків і колірних рішень — ти складеш відповідний твоїм смаковим уподобанням look легко і просто.
Наприклад:
1. Носи гольф з брюками 7/8 із завищеною талією, ботильйонами, пуховим пальто та сумкою-crossbody.
2. Поєднуй гольф з лосинами з екошкіри або екозамші, жокейськими чоботями, двобортним довгим жакетом, пальто вільного крою з рукавами-реглан та сумкою-сідло.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Акрил
Продавець
valeria1110
cutie
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари