Всі категорії
Додати товар

Нова, натуральна якісна американська футболка, кофточка style&co, , р. l-xl-xхl

385 грн
Опис

Оригінальна, натуральна та дуже приємна на дотик футболка чи спортивна кофточка від американського бренду Style&Co зі смугастим декором по низу, на рукавах та на декольте, Вказаний розмір XL, але можна носити і як оверсайз на L та навіть на XХL, бо дуже добре тягнеться. Довжина 65 см, під пахвами 53 см в спокійному стані та тягнеться до 65 см, низ 55 см в спокійному стані та тягнеться до 67 см, рукав 45 см. Купувала в Штатах, оригінал, чудова якість. Можна також до них підібрати штани-кюлоти – є на фото та окремим оголошенням – їх довжина 83 см, ширина поясу (гумка) 43-62 см, посадка 35 см спереду та 39 см позаду, добре тягнуться, стегна ширина 56-70 см. Обидві речі натуральні, однакового глибокого чорного кольору та схожі за фактурою – підбирала як костюм для мами, але не вгадала з розміром - завеликий вийшов.
Оплата на карту Монобанк або Райффайзен, можливі також накладений платіж із частковою передплатою та замовлення із Безпечною оплатою, доставка НП та Meest.
Підписуйтесь на оновлення – багато брендових та вінтажних речей, унікальних прикрас та цікавих жіночих аксесуарів за адекватними цінами.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:

Схожі товари