Всі категорії
Додати товар

148.практичного дизайну функціональна футболка британського бренду аtmosphere, вир-во іспанія

166 грн
Опис

Практичного дизайну функціональна футболка британського бренду Аtmosphere, вир-во Іспанія.
Модель прямого крою, з круглим вирізом горловини та короткими рукавами. Доповнено друкарським принтом по переду виробу. Підійде під будь-який низ будь-штани, джинси або шорти.
Тоненька, приємна на дотик з тонкого трикотажу футболка подарує Вам комфорт і легкість у спекотний літній день.

Розмір S.
-довжина 66
-плечі 31
-пог 40

Склад:
100% поліестер

Atmosphere – всесвітньо відомий бренд, що випускає одяг, взуття та аксесуари для жінок та дівчаток. Марка належить міжнародній компанії Primark, заснованій у 1962 році.
Каталог одягу Atmosphere представлений в основному жіночими сукнями та блузами. Дизайнери компанії уважно стежать за модними трендами та втілюють ідеї в життя.Одяг цієї марки приваблює своєю функціональністю та сучасним оригінальним дизайном. Товари позиціонуються, як незамінні, повсякденні, зручні, натуральні. Водночас залучають відмінну якість та доступні ціни.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари