Всі категорії
Додати товар

601.практична віскозна футболка у смужку люкс бренду з швеції tiger of sweden

214 грн з 17 Травень - додавайте до обраного

268 грн
Опис

Практична віскозна футболка у смужку люкс бренду з Швеції Tiger Of Sweden. Стан нової речі, сток.
Базова футболка з натуральної тканини стане чудовим вбранням для теплрго сезону.Прикрашена універсальним принтом в яскраву горизонтальну смужку.Футболка має зручний прямий фасон, круглий виріз горловини та короткі рукавчики.У складі тканини натуральна віскоза, завдяки чому виріб приємний до тіла,добре пропускає повітря та відводить вологу.
Поєднуйте смугасті футболки з джинсами або шортами і ваш образ буде неповторним.

Розмір М.
-довжина 55
-плечі 40
-пог 46

Склад:
100% віскоза

Tiger Of Sweden (Тайгер оф Свіден) - це відома на весь світ шведська компанія, яка займається виробництвом та реалізацією на міжнародному ринку модного одягу. Крім того, бренд виробляє джинсовий одяг, модне взуття, сумки, сонцезахисні окуляри та багато інших аксесуарів.Всі товари Tiger Of Sweden виробляють тільки на території Швеції, а виробничий процес відповідає всім необхідним європейським стандартам якості.
Основними покупцями торгової марки є заможні та солідні люди, для яких важливий престиж, комфорт та якість продукції. Ці люди незалежні, вони віддають перевагу суворому класичному крою і найвищій якості виконання.
Бренд користується величезною популярністю серед політиків, бізнесменів, зірок кіно, телебачення та музикантів. Товари Tiger Of Sweden було помічено навіть у гардеробі президента США.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Матеріал:
Віскоза
Принт:

Схожі товари