Всі категорії
Додати товар

437.зручна якісна футболка з фактурного матеріалу відомого шведського бренду cos

289 грн
Опис

Зручна якісна футболка з фактурного матеріалу відомого шведського бренду COS, вир-во Португалія. Стан нової речі, сток.
Модель стандартного крою, має короткі рукави та акуратний круглий виріз. Футболка виконана із щільного трикотажу оригінального переплетення. Перед виробу зрошений білим зернистим принтом. Прекрасна якість текстилю дозволяє футболці тривалий час зберігати свою форму та яскравість кольору. Цей виріб додасть яскравий штрих будь-якому невимушеному образу.

Розмір S.
-довжина 65
-плечі 40
-пог 44
-пот 41

Склад:
100% поліамід
Основні властивості виробів з поліамідів: достатня жорсткість, гладкість поверхні, легкість, висока формостійкість та міцність, стійкість до стирання та до вицвітання.

Бренд COS є спеціальним напрямком однієї з найпопулярніших європейських марок одягу H&M. Його особливістю характерною особливістю можна назвати позавіковість речей, популярність їх серед різних соціальних верств.
Бренд COS представляє оригінальний одяг та аксесуари, виконані в мінімалістичному стилі, з використанням монохромних колірних рішень, якісних матеріалів. Дизайнери бренду виводять на вершину концепції позачасовість виробів, унікальність і в той же час – затишність моделей.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Поліамід

Схожі товари