Всі категорії
Додати товар

Стильна зручна якісна жіноча футболка від tcm tchibo (чібо), німеччина, s-m

220 грн
Опис

Стильна зручна жіноча футболка від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 36-38=український 42-44, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3736).
__________________________
напівобхват грудей - 46 см
напівобхват талії - 42 см
напівобхват внизу - 47,5 см
довжина від плеча - 62 см
плечі - 38 см
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Футболка вільного крою, має округлу горловину, виготовлену в класичному варіанті. Матеріал, що струмує, зроблений з м'якої бавовняної суміші, приємний до тіла. Багатий синій та злегка напівпрозорий графічний малюнок – це інгредієнти для чудового літнього вигляду.

Колір блакитний.

Матеріал: приємний на дотик трикотаж, м'який.

Склад: 67% поліестер, 33% бавовна.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка наступного дня після оплати за Ваш рахунок. Під час відправлення ставимо реальну оцінну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість – прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, є багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на виміри. Повернення та обмін не передбачено, ставте запитання, з радістю на них дайте відповідь.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Блакитний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
Сезон:
Принт:
Абстракція

Схожі товари