Всі категорії
Додати товар

Базова модель яскравої блакитної футболки італійської дизайнерської компанії diesel

228 грн
Опис

Базова модель яскравої блакитної футболки італійської дизайнерської компанії Diesel.
Модель приталеного силуету, з акуратним круглим вирізом і коротким рукавом. Прекрасна якість текстилю дозволяє футболці тривалий час зберігати свою форму та яскравість кольору. Ця модель має оригінальний дизайн-друкарський принт з назвою бренду, завдяки якому вона підкреслить почуття стилю та відмінний смак свого власника.
Завдяки своїй універсальності ви можете поєднувати її із джинсами, спідницями, шортами, штанами.

Розмір L
-. довжина 51
- пог 40-50
- плечі 38

Diesel S.p.A. - Італійська дизайнерська компанія, а також торгова марка модного одягу та аксесуарів денім-напрямку. Компанія належить засновнику Ренцо Россо, і знаходиться в містечку Мольвен на півночі Італії. У 1978 році в Італії побачив світ знаменитий бренд Diesel. Приваблива грубувата назва звучить однаково і зрозуміло різними мовами, що стало чудовим рішенням для марки.
Головна особливість Diesel – творчість, яка завжди проглядається у моделях марки, а також забезпечує безперервне зростання та розвиток компанії. Починаючи зі створення джинсових речей, незабаром бренд зарекомендував себе як виробник повсякденного одягу преміум-класу та запропонував клієнтам яскравий та оригінальний кежуал. На логотипі компанії зображено профіль індіанця з ірокезом. Саме цей образ наголосив на впевненості засновника в тому, що його одяг носитимуть люди, які не бояться виглядати незалежно і прямо висловлюють особисту думку. З цієї ідеї з'явився і сміливий рекламний слоган - Diesel: Only the Brave.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Матеріал:

Схожі товари