Всі категорії
Додати товар

Фірмова футболка від tcm tchibo.німеччина.оригінал.

350 грн
Опис

Фірмова футболка від TCM TCHIBO.НІМЕЧЧИНА.ОРИГІНАЛ. ЦЕ НЕ ПРОСТО ФУТБОЛКА... ЦЕ СВЯТКОВА ФУТБОЛКА :-) ПОПЕРЕДУ ДУЖЕ ГАРНА ТКАНИНА З ЛЕГКИМ МАЛЮНКОМ,СПИНКА І РУКАВЧИКИ - МЯГУСЕНЬКИЙ,НІЖНИЙ ТРИКОТАЖ!!! Ця блузковая вільна сорочка на тілі, і її невимушена елегантність робить її стильним компаньйоном у багатьох випадках. Сплетена вставка на передній стороні виконана з чистого Lenzing Viscose® в м'якому текучем якості і зберігається в класичному зразку ялинки. Високий комфорт при носінні. Рубашка имеет более длинный разрез с закругленным краем и вырезом капли, который можно закрыть с помощью кнопки.
Назад и рукава рубашки льстит коже своим приятным мягким качеством Lenzing Viscose®, спандекс обеспечивает сохранение формы, идеальную подгонку и высокий комфорт при носке.
Мягко-тканые тканые ремни спереди, сзади и втулки в приятном мягком исполнении Lenzing Viscose®
Закругленный край с более длинным разрезом.
С эластаном: размерно стабильный, идеально подходит, высокий комфорт при ношении.
Веб-вставка в схеме елочки
Снимите вырез на спине с помощью кнопки, чтобы закрыть.

Розмір 48-50 євророзмір (наш 54-46) ВИМІРИ: Плече -11,5 см, Рукавчик - 24,5 см П/про під рукавами -66см Довжина попереду -59см Довжина ззаду - 67см Одяг бренду TCM Tchibo йде практично вся без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками та ярликами зі складом тканини та іншою інформацією.Інформацію беремо з офіційного сайту TCM Tchibo.Бирки зрізають на ліцензійних оригінальних речей. Змушує це робити сам Бренд.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Віскоза Шкіра Шкіра Спандекс Трикотаж
Продавець
aliona-aliona
aliona-aliona
Київ
68% виконаних замовлень
Була

Схожі товари