Всі категорії
Додати товар

Біла жіноча футболка defacto дефакто з леопардом stay wild - be strong

369 грн
Опис

Жіноча футболка білого кольору Defacto Дефакто з леопардом Stay wild - be strong склад - 100% бавовна Ви у пошуках стильної, гарної жіночої футболки або блузки ? У нас великий асортимент фірмових футболок Defacto в наявності ФУТБОЛОК НА БАГАТО БІЛЬШЕ, ПИШІТЬ, ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ ВІДПОВІМ) В теплу пору року футболка є універсальним одягом для будь-якої дівчини і жінки. В стильній футболці можна як відправитися на роботу в офіс, так і надягти для прогулянки по місту або пікніка. Оригінальний дизайн обов'язково припаде до смаку тим, хто намагається стежити за останніми трендами в світі моди. Склад тканини-бавовна, приємний на дотик, і дуже добре піддається пранню. Навіть після багатьох прань, колір буде зберігатися незмінним. Також футболки ідеально підходять по силуету, ми можемо індивідуально підібрати розмір для кожного замовника. Всі футболки зроблені з якісної натуральної бавовни. Розмірна сітка жіночих футболок Defacto від XS до 5XL. Женские футболки турецкого производителя Defacto давно завоевали популярность нашей стране. Данный бренд всегда славился неизменным качеством и весьма демократичной ценой. Мы можем доставить по всей стране в самые короткие сроки любую футболку, поскольку весь товар уже есть в наличии в Украине.

Все что от Вас, требуется, лишь оформить заказ на нашем сайте, и менеджер решит все ваши вопросы. В нашем интернет-магазине вы покупаете по настоящему стильную одежду, при этом не переплачивая.

Кстати, сидит эта футболка на фигуре просто замечательно! Чтоб быстрее ее получить, закажите уже сейчас!

Як вибрати розмір жіночої футболки Defacto ? Виміряйте об'єм грудей 34 36 38 40 42 44 46 розмір XS S M L XL 2XL 3XL 80-84 85-89 89-92 93-96 97-104 104-110 111-116 обхват грудей (см) Також у нас Ви можете купити чоловічу теплу кофту, сорочку з коротким рукавом, поло і светр.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 46/3XL/54
Сезон:
Матеріал:
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари