Всі категорії
Додати товар

Майка двостороння tchibo германія.

165 грн
Опис

Розміри вказані 36/38, 40/42 і розмір зрізаний, на наш 46/48, 48/50 і 50/52. Нова річ

Ця зворотна майка має кругле декольте (перед) і V-подібний виріз спини. Або навпаки — залежно від вашого настрою. М'яка якість тканини завдяки Modal. Завдяки еластану ідеально підходить на фігурі. Комфортная при ношении.
Високотехнологічний матеріал Lenzing Modal ® Люксові тканини, як-от шовк і джерсі, — справжній хіт осінньо-зимових колекцій. Будьте в тренді та насолоджуйтеся першокласною та приємною до тіла білизною! Для створення по-справжньому розкішної, чудової білизни використовують інноваційну тканину — Modal. Завдяки винятковій м'якості та ніжності цього одягу, його хочеться надягати день у день.
Матеріал Lenzing Modal ® забезпечує максимальний комфорт, зручність і приносить масу задоволення завдяки своїй шовковистій текстурі. Навіть після багаторазового прання тканина залишається повітропроникною, м'якою й еластичною — такою, як у день покупки. Матеріал Lenzing Modal ® — це екологічно чистий, дуже міцне віскозне волокно з целюлози, яке вже понад 40 років є втіленням розкоші. Шикарна якість

Склад: 94% Modal (Lenzing Modal ®), 6% еластан.

Мерки:
розмір 36/38: довжина — 60 см, НОГ — 36 см, НОТ — 30 см, НОС — 37 см
Колір: чорний (без етикетки)


розмір 40/42: довжина — 61 см, ПОГ — 41 см, НОТ — 37 см, НОС — 41 см
Колір: білий (з етикеткою)


розмір зрізаний: довжина — 63,5 см, НОГ — 43 см, НОТ — 40 см, НОС — 44 см
Колір: білий (без етикетки)

Всі мірки наведені в нерозтягнутому вигляді. Виріб добре тягнеться.

_______________________________________________________
Одяг від Tchibo йде зі зрізаними бирками й без паковання. Бирки змушує зрізати власник бренда, коли відправляють у стік, тому що речі ліцензійні. Весь одяг абсолютно новий, у чудовій якості (виробляється для внутрішнього ринку Європи)
Цей лот із етикеткою
Без повернення

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Сезон:

Схожі товари