Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Блуза, топ, майка, смарагдового кольору, mango, р. s, м

150 грн
Опис

Нова майка,з біркою, оригінал. Не сток. Тканина: 100 % поліестер. М'яка, ніжна, не розтягується. Написаний розмір S, може підійти і на М. Дивіться, будь ласка, заміри. Колір: темно-зелений, смарагдовий. Такий, як на фото поблизу,-темний і насичений. Донизу блуза трохи вільніше, ніж в грудях. Попереду - є підкладка, тому блуза не просвічується. Блуза прикрашена оборками попереду і з боків. Тонкі бретелі, не регулюються. По верхньому краю спинки вшита гумка, що дозволяє блузі щільно прилягати. Легка, приємна, освіжаюча блуза. Довжина бретелей від найвищої точки ліфа -17см (блуза розкладена); ПО грудях – 43 см; ПО талії – 49 см; ПО нижнему краю – 55 см. Довжина блузи попереду від найвищої точки ліфа до низу -41,5 см Я даю дуже детальні обміри та коментарі до речей. Зроблю, при бажанні, додаткові фото. ФОТО НА ТІЛІ ПОДЕКУДИ НЕМАЄ, значить, немає можливості його зробити! Так як інтернет покупки - це майже покупки наосліп, я здійснюю повернення.
Возможен возврат при условиях: 1)возврат сразу- и вещь не носили;
2) ценники/коробка сохранены (если вещь новая);
3) возврат (доставка товара обратно) за счет покупателя (можно укрпочтой, -тогда деньги получите чуть позже, но сэкономите на пересылке);
4) гарантированное возвращение денег после того, как получу товар.
Огромная просьба: чтобы не тратить наше с Вами время, и не бегать по почтам, прошу Вас всё тщательно измерять, и делать покупку обдуманно!

Если Вы взяли номер карты и пропали без причины, -считаю себя свободной от договорённостей, и вещь может быть продана другому.

Бронь: 24 години. Якщо Ви річ забронювали і не з'явилися по закінченні строку броні: бронь знімаю, річ може бути продана іншому бажаючому. Післяплата: покупець оплачує доставку в дві сторони попередньо на карту. Дивіться, будь ласка, інші мої оголошення: доступні ціни, акуратні чисті речі, відповідність речей заявленим параметрам і опису! Чесність і порядність гарантую! Оновлення постійно! Передплачуйте, не пожалкуєте! І ще: продаю на декількох майданчиках, тому, поки Ви думаєте,-інші купують!

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 36/S/44

Схожі товари