Всі категорії
Додати товар

Класна річна майка, bravo soul (англія), р. s

89 грн -5% 85 грн
Опис

Нова з бірками, оригінал з Англії. Не сток. Тканина: 65% поліестер, 35% котон. Тканина тонка, ніжна, приємна на дотик. Злегка розтягується, просвічується саму малість. Написаний розмір S. Прямого силуету, типу боксерки. Є два кольори: блакитного і м'ятного (салатного). ПОГ - 39 см розтягується до 45 см; ПІТ -40 см; Довжина майки від самого верху до нижнього краю – 66 см; Я даю дуже детальні обміри та коментарі до речей. Зроблю, при бажанні, додаткові фото. ФОТО НА ТІЛІ ПОДЕКУДИ НЕМАЄ, значить, немає можливості його зробити! Так как интернет покупки- это почти покупки вслепую, я осуществляю возврат.
Возможен возврат при условиях: 1)возврат сразу- и вещь не носили;
2) ценники/коробка сохранены (если вещь новая);
3) возврат (доставка товара обратно) за счет покупателя (можно укрпочтой, -тогда деньги получите чуть позже, но сэкономите на пересылке);
4) гарантированное возвращение денег после того, как получу товар.
Огромная просьба: чтобы не тратить наше с Вами время, и не бегать по почтам, прошу Вас всё тщательно измерять, и делать покупку обдуманно!

Якщо Ви взяли номер карти і пропали без причини, -вважаю себе вільною від домовленостей, і річ може бути продана іншому. Бронь: 24 години. Якщо Ви річ забронювали і не з'явилися по закінченні строку броні: бронь знімаю, річ може бути продана іншому бажаючому. Післяплата: покупець оплачує доставку в дві сторони попередньо на карту. Дивіться, будь ласка, інші мої оголошення: доступні ціни, акуратні чисті речі, відповідність речей заявленим параметрам і опису! Чесність і порядність гарантую! Оновлення постійно! Передплачуйте, не пожалкуєте! І ще: продаю на декількох майданчиках, тому, поки Ви думаєте,-інші купують!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 36/S/44

Схожі товари