Всі категорії
Додати товар

Шифонова коротка майка, 48, гіпоалергенний поліестер, miss selfrige

299 грн -20% 240 грн
Опис

Хочу запропонувати Вам придбати повітряну шифонову укорочену майку на підкладці від британського бренду Miss Selfrige. Майка нова. Ціна згідно цінника 32€=близько 1000грн! Матеріал: легкий, повітряний шифон з гіпоалергенного поліестеру. Брители подвійні, з рюшами. Одні носили на плечі, а другі спадають по руці. По спині застібки: 2 гудзики обшиті матеріалом. Розмір: 40 (європейський), наш: 48, але для уточнення дивіться заміри: довжина з брителями 53см, довжина спереду, по середині 29см; довжина по спині 39див; довжина по боковому шву 29см; напівобхват від подм. до подм. 48см;
полуобхват по талии 59см;
полуобхват внизу 54см.

Полиэстер (Polyester) – один самых распространенных и современных материалов, который используется для создания синтетических тканей различных видов. В процессе изготовления в него могут добавлять самые разные натуральные волокна коттона, шерсти, или вискозы.
Основные характеристики могут меняться в зависимости от способа производства и обработки. Но основные свойства полиэстера :
Напоминает хлопок.
Один из самых прочных материалов.
Стойкий к износу.
Ткань имеет низкий вес.
Отлично сохраняет форму (особенно при нагреве).
Мнеться, але не так сильно як натуральні матеріали. Не чутливий до дії сонячного світла і мікроорганізмів. За ним легко доглядати і прати.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари