Всі категорії
Додати товар

Шикарне жіноче поло синього кольору helly hansen w crew tech polo

399 грн
Опис

Норвезький бренд Helly Hansen з 1877 р. є світовим лідером у виробництві одягу для яхтсменів, пристрасних лижників і професійних гірських провідників. Однак, насамперед бренд сфокусовується на одязі із широким спектром використання, від носіння в місті до прогулянок на природі, оскільки він являє собою унікальне поєднання оптимального захисту, сучасного стилю і скандинавського дизайну.
Крім багатих традицій, бренд також є розробником нових тредів. Він першим випустив на світовий ринок водонепроникні тканини, а також першим представив флісові тканини та унікальну технологію терморегуляції H2Flow.
Бренд був заснований 1877 року, коли норвезький капітан Helly Hansen Juell і його дружина Maren Margathe після багаторічних морських подорожей вирішили почати виробництво водонепроникного грубого полотна, просоченого лляною олією, з якого шили куртки, штани та вітрила. У 20 столітті бренд Helly Hansen зробив кілька революційних відкриттів у розробленні продуктів.
Сьогодні Helly Hansen — один із найпопулярніших скандинавських брендів, яким користуються спортсмени, професіонали різних сфер і прихильники активного відпочинку.
Функціональна жіноча футболка W Crew Tech Polo від Helly Hansen з коміром і короткими рукавами зі швидковисихного матеріалу. Один із найбільш продаваних технічних поло HH®. Виготовлений із тканини Tactel, щоб зберегти вас у сухості та прохолоді під час будь-якої діяльності. Основні переваги: швидковисихний Tactel® Waffle Pique, передня планка на ґудзиках, ребристий комір і манжети, бічні розрізи.
Розмір вказаний S (найкраще орієнтуватися за вимірами)
Рукав 19 см
Плечі 33 см
НОГ 44 см
Довжина 64 см
Склад:
100% Polyamide + запасний ґудзик
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Стать:
Для дівчаток Для жінок
Сезон:
Осінь Зима Весна Літо
Матеріал:
Поліамід

Схожі товари