Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

131.зручне бавовняне поло унікального британського бренду superdry,

186 грн -11% 167 грн
Опис

Зручне бавовняне поло унікального британського бренду Superdry, пр-во Індія.
Одяг бренду відрізняється неперевершеною англійською якістю та особливою увагою до деталей.
Футболка-поло рожевого кольору виготовлен ​​з щільного натурального матеріалу -тканина піке. Високоякісна бавовна-піке не линяє, не мнеться, добре пропускає повітря. Відкладний комір та манжети виконані з трикотажу в дрібний рубчик. Коротка планка із застібкою на гудзики. На грудях – вишитий логотип бренду. Розрізи з боків, прямий низ.

Розмір М.
-довжина 62
-плечі 36
-пог 46

Склад:
100% бавовна

Superdry – стильний британський бренд одягу, створений у 2003 році. Основним натхненням для творців бренду став динамічний Токіо, тому бренд створив свій ультрасучасний токійський стиль. Дизайнери бренду особливу увагу приділяють вибору матеріалів, використовуючи інноваційні матеріали, натуральну шкіру преміум класу та якісну бавовну. Зараз бренд виробляє одяг для створення повного образу, а дизайн моделей відрізняється насиченими кольорами, графічними принтами та ієрогліфами.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 38/M/46
Стать:
Для жінок
Сезон:
Матеріал: