Всі категорії
Додати товар

41.стильне спортивне поло шведського преміум бренду спортивного одягу daily sports

289 грн
Опис

Стильне спортивне поло шведського преміум бренду спортивного одягу Daily Sports. Стан нової речі, сток.
Daily sports - найдорожчий шведський преміум бренд спортивного одягу.
Модель злегка приталеного фасону.Коротка застібка на гудзиках.Класичний комір-поло. Короткий рукав.Оригінально декоравано яскравими рожевими вставками по переду виробу, плечах та тонкими смужками по рукавах та коміру.Дана модель з комфортного поліестеру, тканина приємна на дотик, м'яка, трохи тягнеться, що дозволяє добре сідати по фігурі.
Яскрава футболка-поло відображає бездоганний смак своєї власниці та спонукає жінок бути активними.

Розмір XL.
-довжина 66
-плечі 40
-пог 50

Склад:
100% поліестер

Завдяки креативному дизайну та шведському почуттю стилю та якості шведський бренд Daily Sorts створює одяг, у якому почуваєшся комфортно. Ще 1995 року Елізабет Скогхаг виявила, наскільки консервативною та нудною була мода для гольфу, і вирішила створити одяг для гольфу, який не могла знайти. Daily Sports стала першим шведським брендом одягу виключно для гольфісток, і сьогодні одяг доступний більш ніж у 30 країнах.
Завдяки чудовій посадці, функціональності та комфорту бренд хоче дати вам свободу проявити себе з кращого боку та займатися улюбленою справою як на полі для гольфу, так і за його межами. Носіть одяг на роботу, спортзал, поле для гольфу або на зустріч з друзями. Відкрийте для себе функціональний одяг з жіночним кроєм та продуманими деталями – ласкаво просимо у Daily Sports.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Рожевий
Розмір:
  • 42/XL/50
Стать:
Для жінок
Сезон:
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари