Всі категорії
Додати товар

501.зручна практична спортивна футболка поло шведського бренду björn borg

325 грн
Опис

Зручна практична спортивна футболка поло шведського бренду Björn Borg. Стан нової речі, сток.
Жіноча футболка поло чудово підходить для занять спортом і активного відпочинку. Матеріал футболки добре тягнеться і, на відміну від бавовни, не втрачає форму з часом. Тканинна планка-розріз на трьох гудзиках, забарвлених в тон футболці. Короткі вшивні рукави і фірмова етикетка по низу виробу.
Спортивний одяг повинен бути легким, зручним і практичним, тому ця футболка поло виготовлена з 100% поліестеру з використанням ехнології особливої технології, що забезпечить додатковий комфорт і сухість, незалежно від того, наскільки інтенсивною буде ваше тренування.
Футболка polo синього кольору відображає бездоганний смак своєї власниці. Вона відноситься до спортивних фасонів, а тому підходить практично всім жінкам.

Розмір S.
-довжина 61
-плечі 34
-пог 40

Склад:
100% поліестер

Björn Borg — широко відомий молодіжний бренд зі Швеці спортивного та повсякденного взуття та одягу, заснований у 1984 році шведським тенісистом Бйорном Боргом.Відмінною рисою бренду є висока якість, інноваційний дизайн речей, підкреслено спортивний стиль.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
Стать:
Для жінок
Сезон:

Схожі товари