Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Футболка поло розмір s-m

100 грн
Опис

*Hakro Activewear Актуальна футболка поло. Розмір по бирочке M, може бути і на S, але дивіться заміри Довжина по спинці - 66 см ПОГ - 44-45 см Стан ідеальний. Дивіться інші мої оголошення підписуйтесь, щоб не пропустити обнови) Оновлення товару кілька разів на тиждень! Будь ласка починаємо покупку з діалогу, а не з кнопки «купити». 🖍Додаткова інформація знаходиться на головній сторінці мого профілю. 🖍Колір речі на фото може відрізнятися від реального, в залежності від налаштувань Вашого екрана або монітора. Замеры могут отличаться от указанного в пределах 1 макс 2 см в спокойном состоянии, так как все замеры делаются вручную.
Если в объявлении указано «тянется до...», то это условно, так как тянуть вещь можно с разным натяжением, и ориентироваться нужно в первую очередь на замеры в спокойном состоянии.
🖍Если размер на бирке не указан, то в объявлении его отмечаю на свое усмотрение, и это только мое мнение, сверяйте с замерами.
Другие цифры размеров, кроме основного -это возможный вариант на какой размер может подойти вещь, и это только на мое усмотрение.
🖍Як сяде річ на вас, чи підійде вона на ваші параметри я не вгадую і не припускаю, а надаю тільки заміри! 🖍Якщо дефекти в описі не зазначено, значить я їх не бачу. 🖍Повернення та обмін товару не передбачено! 🖍Моє опис товару відбувається по суб'єктивному і об'єктивному особисто мою думку, на основі моїх зорових, дотикальних (тактильних) і емоційних відчуттях, які індивідуальні, і можуть відрізнятися від ваших, а також на основі моїх знань та досвіду. Резервирую річ після повної оплати на картку Приватбанку. Временно, в период действия военного положения, с безопасной оплатой не работаю, так как в случае того, если вы не заберете посылочку, вынуждена буду оплатить ее доставку в обе стороны, а с минимальными ценами на мой товар, это совсем не оправдано.
🖍Наложенный платеж возможен только с частичной предоплатой - оплатой услуг доставки в обе стороны.
🖍Личных встреч нет.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Сезон:
Продавець
lkjhg...
lkjhgfjhvgjjkhvfgcj
Кропивницький
95% виконаних замовлень
Була