Всі категорії
Додати товар

Бюстгальтер-топ для годування bravado designs (бравадо дизайн). розмір l+

390 грн

розпродаж до 13 Травень

273 грн
Опис

Бюстгальтер-топ для годування bravado designs (бравадо дизайнз). Розмір L+.


Bravado Designs - американський бренд білизни для вагітних і жінок, які годують. Білизна від Bravado Designs носять знамениті мами, як Анджеліна Джолі, Сара Джессіка Паркер, Дженніфер Гарнер та Джесіка Альба. Ідеологія Bravado Designs - створення гарної, зручної, якісної білизни, в якій кожна жінка почуватиметься прекрасною. Підвищення рівня самооцінки кожної вагітної та жінки, що годує, а також створення максимально комфортних умов у ці непрості періоди - завдання, яке ставить перед собою компанія Бравадо.

Безшовна шовкова білизна (The Body Silk Seamless Nursing Bra) – одна з ліній Bravado Designs.

Ця модель білизни Bravado ідеально облягає Ваше тіло і дає чудову підтримку. Його можна носити як під час вагітності, так і під час годування.

особливості:
- М'яка тканина, що тягнеться, яка не має швів. Білизна непомітна під одягом. Ви почуватиметеся комфортно протягом усього дня.
- Ідеальна форма та дизайн, відмінно "сидить", підтримує форму
– Легко визначити свій розмір. Бюстгальтер буде зручний Вам на всьому протязі вагітності і під час годування, тому що він змінюється разом з Вашим тілом, що змінюється.
- Повний доступ: кліпса відстібається, чашка повністю забирається вниз, забезпечуючи максимальний доступ малюка до грудей
- Гачки для застібки легко застібаються і розстібаються однією рукою, і непомітні під одягом
- Відсутність кісточок
- До бюстгальтера додаються спеціальні гачки, за допомогою яких бюстгальтер для годування можна перетворити на звичайний бюстгальтер.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна
Матеріал:
Бавовна Еластан
Принт:
З тваринним принтом
Продавець
miladancer
Вellydanceshop
Супер-продавець
Бориспіль
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари