Всі категорії
Додати товар

Кроп-топ жіночий/чорний, білий/щільні м'які чашки

280 грн
Опис

Зручний і красивий жіночий топ із шовку

 Кроп-топ жіночий, укорочений,  з тоненькими бретельками та щільними, м'якими чашками, які підтримують груди та роблять їх візуально більші. Топ має універсальний розмір, він ідеально підкреслює фігуру, а завдяки чашкам із невеликим пушапом-ефектом підтримує гарну форму бюста. Сміливо використовуйте топ як вбрання "на кожен день", і як стильну родзинку на будь-якому заході. Він чудово впишеться під високі джинси, спідниці або штани, а також чудово підійде під піджак або сорочку. 
     Завдяки м'якому матеріалу топ не натирає під час носіння й ідеально сидить на будь-якій фігурі завдяки 3 застібкам на спині. Можна носити як окреме вбрання або комбінувати під сорочку, джинсовку та інший верхній одяг.
 
    Шовк – тканина, яка справедливо очолює категорію «елітних» швейних матеріалів вона не електризується, досить добре тягнеться, її виготовляють із натуральної сировини. Тканина із шовкових ниток має високу повітропроникність, яка дає змогу тілу дихати, і гігроскопічність, яка дає тканині добре вбирати піт і швидко випаровувати його.
    Шовк абсолютно ніколи не здатний стати причиною прояву алергічної реакції. На шкірі людини внаслідок використання одягу з цього матеріалу не з'являтимуться подразнення. 
    Відповідний матеріал абсолютно не здатний притягувати пил. Завдяки чому в ньому неможливо появі кліщів. З цієї причини постільна білизна з цієї тканини є дуже популярною. Під час експлуатації шовк не зазнаватиме гниття й утворення цвілі або грибків. Фактура шовку є дуже гладкою й ковзною, завдяки чому вироби є дуже приємними на дотик. Нитки з представленої тканини характеризуються найвищим рівнем міцності. Саме тому термін використання цього матеріалу може бути навіть не обмежений, якщо правильно підходити до процесу обслуговування.

Детальна інформація:

Матеріал: Атлас
Розмір: Єдиний — сяде на XS-S (70-75, A, AA, B) 
Довжина: 70см
Цвет: Чорний, білий

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна

Схожі товари