Всі категорії
Додати товар

Чорний топ трансформер 12в1

861 грн
Опис

Купуєш один топ, а отримуєш цілих 12 варіантів стилю! 😨

І навіть більше – усе залежить від твоєї креативності. Цей універсальний топ можна носити в понад 12 комбінаціях, що дозволяє створювати унікальні образи на будь-який випадок. Ідеальний вибір для тих, хто любить експериментувати зі стилем та виглядати по-новому щодня.

✨Довідник розмірів
*Якщо у вас виникли проблеми чи сумніви під час вибору правильного розміру, будь ласка, надішліть нам повідомлення, і ми допоможемо вам

💛 Розміри топів, бралетів, трикутників і бікіні:

XS об'єм грудей до 31,5 дюймів/до 80 см, талії до 21,7 дюймів/до 55 см
S об'єм грудей 80-90 см, обхват талії 55-68 см
M об'єм грудей 90-100 см, обхват талії 65-75 см
L об'єм грудей 100-110 см, обхват талії 75-85 см

💋 Про нас:

Наш онлай-магазин BVRLY.heels має на меті представити вам найпопулярніші стилі танцювального одягу, обслуговуючи кожну дівчину та жінку, яка хоче сяяти на танцполі. Незалежно від того, чи любите ви каблуки, тверк, танець на пілоні, стрип-пластику, сучасний або будь-який інший стиль, BVRLY.heels допоможе вам виглядяти та почувати себе на 100%.

Ми - про якість та європейський дизайн, який підкреслює кожну фігуру. У нас ви не знайдете вузьких шортів, коротких рукавів чи крихітних топів. Ми пишаємося тим, що наша продукція виготовляється в Україні, уникаючи китайських постачальників.

Наші тканини, фурнітура та дизайни ретельно підбираються досвідченими дизайнерами з більш ніж тридцятирічним досвідом роботи у світі жіночої моди.

Дух нашої компанії полягає в довірі, лояльності та ставленні до кожної покупниці як до королеви. Тому що, давайте подивимося правді в очі, наша кінцева мета — переконатися, що кожна жінка відчуває себе абсолютно прекрасно, одягаючи BVRLY.heels.

✋🏻 Як використовувати:

Після тренування завжди розвішуйте одяг, щоб провітрити його та запобігти утворенню неприємних запахів у тканині.

Уникайте прання танцювального одягу у воді, температура якої перевищує 30 градусів Цельсія. Вищі температури можуть швидко пошкодити синтетичні матеріали, зменшивши їх довговічність.

Вибирайте м’який миючий засіб, придатний для делікатних тканин, без відбілювачів, ензимів або оптичних відбілювачів, які можуть знебарвити ваш одяг або пошкодити матеріали. Використання сушильної машини створює ризик нанести шкоду вашому улюбленому танцювальному одягу. Вибирайте традиційний метод сушіння одягу на бажано відкритому повітрі.

🔁 Політика обміну та повернення BVRLY.heels:

Ми пропонуємо можливість повернути або обміняти придбаний одяг протягом 14 днів з моменту покупки. Виключення складають нижня білизна та боді (згідно правил Конституції України). Для успішного обміну або відшкодування речі не повинні мати ознак носіння чи прання. Важливо зберегти всі бірки, включно з брендовою та картонним розмірником, щоб забезпечити легкий обмін або повернення. В іншому випадку наш магазин залишає за собою право відмовити в обміні або поверненні коштів. Ваше задоволення нашими продуктами є нашим пріоритетом.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Довжина виробу:
Короткі
Принт:
Без принту
Сезон:
Демісезон
Матеріал:
Поліестер
Продавець
alya_66
BVRLY heels
Одеса
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?