Всі категорії
Додати товар

Базовий топ-корсет-блуза)🌺 bershka

316 грн
Опис

На тілі немає) виміри на фото)щільність середня) тягучий,застібається на замок блискавку)ззаду на спинці широка гумка) Червоний – насамперед, колір пристрасті, сильної енергетики. Це символ повної життя, краси, величі, але, разом з цим, він володіє енергією тепла, любові і комфорту. Оточувати себе весь час червоним кольором – не кращий варіант, адже у великих кількостях він може викликати агресію, занепокоєння. У той же час, в певних дозах він добре бадьорить і заряджає нас енергією. Красный цвет в одежде чаще всего выбирают активные, эмоциональные люди, которые умеют ставить перед собой цели и добиваться их. Это любимый цвет оптимистов и людей, которые считают себя счастливыми. Кроме того, красный – цвет лидерства.

Бренд появился в Испании 18 лет назад (основан весной 1998 года). Он вошел в структуру концерна Inditex, основанного испанским бизнесменом Амансио Ортего. ... Сегодня бренд «Bershka» знают на всех континентах – в 55 странах мира. Работает по системе франчайзинга.

Привіт)) в моєму магазині продаж європейської одягу світових брендів ,звичайно ж на будь-який стиль і «гаманець» 🧥👕👗👖👚👢👡👠👒💼🕶 Також речі різної категорії,є нові,і є з нюансами ,вказую все) Умови тут👇 Щодо безпечної оплаті не працюю)) Відправка кожен день крім неділі)) Відправляю новою та укрпоштою)) Повна оплата на картку Приватбанку)) Обміну немає,повернення немає)) Знижка є ,в розумних межах)) Вдалих вам покупок 🛍📦🛍📦🛍📦🛍📦🛍📦

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 36/S/44
Особливості:
З корсетом

Схожі товари