Всі категорії
Додати товар

4-ох видів вкладки/вкладиші/підкладки/прокладки/наліпки/наклейки на одяг від слідів...

55 грн
Опис

На фото 1-4 прокладки на одяг від слідів поту можна носити при занятті спортом чи в спеку. Упаковані по 10 шт. Добре кріпляться на одяг та поглинають вологу. Вартість 5,5грн/шт (при покупці від 100 шт вартість 5грн/шт). В наявності у великій кількості.

На фото 5-8 бежево-білі стандартні за розміром та великорозмірні прокладки на одяг від слідів поту, упаковані по 2 шт. Відмінно кріпляться на одяг та поглинають вологу, не розшаровуються. Клеюча сторона бежевого кольору, тому їх не видно через тонкий одяг. Вартість стандартних за розміром 6грн/шт (при покупці від 100шт вартість 5,5грн./шт), великорозмірних бежево-білих 6,5грн/шт (при покупці від 100 шт вартість 6грн./шт).

На фото 9, 10 великорозмірні чорні, упаковані по 2 шт. Мають такі ж характеристики як великорозмірні бежеві. Вартість 7 грн/шт (при покупці від 100 шт вартість 6,5 грн/шт).

Вироби такого типу продовжують "життя" одягу, оскільки скорочують кількість прання (носити можна кілька днів - наклеїли на чистий одяг та перед пранням зняли), та запобігають появі важковивідних слідів.

Мінімальне замовлення 30 шт (можуть бути різні моделі). Опт діє також при комбінації різних моделей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?