Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Calida etude toujours-швейцарія-l-xl-топ

180 грн
Опис

Компанія "Calida" є одним із найкращих виробників високоякісної жіночої та чоловічої білизни в Європі. Марка "Сalida" - це якісні матеріали, елегантна простота, функціональність, комфорт, оригінальний дизайн та багата кольорова гама.
Марка "Calida" була створена у 1941 році у Швейцарії, працює з бавовною дуже високої якості та розробляє нові сучасні тканини, які пропускають кисень і дозволяють шкірі дихати.
Марка "Calida" створена для тих хто перш за все цінує комфорт і почуття легкість.
Топ-спагетті із серії ETUDE TOUJOURS Basic від CALIDA вражає елегантною смужкою із еластичного бавовняного трикотажу. Використання високоякісної бавовни Supima® надає нижній сорочці дуже мяку та шовковисту текстуру, а також високу стійкість до скочування.
В наявності Calida Etude Toujours, розмір з бирки вказаний L (підійде і на XL). Колір темно-синій. Тонкі лямки з регулюванням. Склад тканини: 95%-бавовна, 5%-еластан. Максимальна довжина топу з максимально розпущеними лямками-69см, напівобхват під руками 46см. Стан топа-сток, абсолютно новий, без паперової бирки. Ціна офіційного сайту Calida-40 эвро за топ*

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50